UCR-114A -muistikortinlukijan ja kaukosäätimen asennus

29.01.2010 - Windows Vista ja 7

Tagit: ucr-114a install drivers windows vista and 7

Jos UCR-114A -muistikortinlukija ja kaukosäädin eivät toimi ja käyttöjärjestelmäsi on Windows Vista tai 7, seuraa alla olevia ohjeita. Mikäli käytössäsi on Windows XP, lataa laitteen ajurit täältä.

Klikkaa Computer:ia (Tietokonetta) toisella hiirenpainikkeella - Kohta 1 - ja valitse Manage (Hallitse) - Kohta 2.

Kohdat 1 ja 2

Valitse vasemmasta sivuvalikosta Device Manager (Laitehallinta) - Kohta 3 - jolloin eHome Infrared Receiver (USBCIR) -laite on näkyvissä ja sen kohdalla on huomio-merkki. Mikäli kaksoisklikkaat laitetta, Windows kertoo koodin 10 - Laitetta ei voitu käynnistää. Klikkaa eHome Infrared Receiver (USBCIR) -laitetta toisella hiirenpainikkeella - Kohta 4 - ja valitse Update Driver Software (Päivitä ohjain).

Kohdat 3, 4 ja 5

Valitse alempi painike - Kohta 6.

Kohta 4

Valitse alempi painike - Kohta 7.

Kohta 7

Valitse USB Composite Device (alempi malli) - Kohta 8 - ja paina Next (Seuraava) - Kohta 9.

Kohdat 8 ja 9

Windows ilmoittaa, että ajuri on päivitetty. Paina Close (Sulje) - Kohta 10 - ja Windows asentaa ajurit laitteelle. Tämä saattaa kestää hetken.

Kohta 10

Kun ajurit on asennettu ja laite on käytettävissä, ilmoitusalueelle tulee tästä ilmoitus.

Ilmoitus

SIM-kortin muokkausohjelmiston saat ladattua täältä, mutta se ei ole pakollinen.