KORVIT Corporation

Palvelut

Tarjoamme useita IT-palveluita aina suunnittelusta toteutukseen sekä ylläpidosta ja huollosta käytöstä poistamiseen. Toteutamme juuri asiakkaan tarpeeseen sopivia kokonaisuuksia, jotka kattavat koko IT-järjestelmän tai osan siitä.

Ota yhteyttä »

Ohjelmistot

Toteutamme selaimella, työpöydällä ja komentorivillä käytettäviä sekä ajastettuja sovelluksia useilla ohjelmointikielillä, kuten PHP:llä, Javalla, JavaScriptillä ja C:llä. Kaikilla ohjelmointikielillä saa halutun käyttöympäristön: myös komentoriviohjelmia PHP:llä ja selainohjelmia C:llä.

Selainohjelmamme toimivat kaikilla selaintyypeillä, mutta ne voidaan optimoida varta vasten esimerkiksi PC:lle, matkapuhelimille tai taulutietokoneille - tai kaikille niille.

Myös palvelinpuolella on alustariippumattomuutta - ohjelmamme tukevat Linux, Windows ja UNIX -palvelimia. Tarjoamme ohjelmillemme ylläpitoa pilvipalveluna, jolloin yrityksesi ei tarvitse huolehtia palvelimista.

Ohjelmistojamme ajetaan viidellä palvelimellamme kolmessa eri maassa jopa 100/100 Mbps -verkkoyhteyksillä. Lisäksi Suomessa meillä on yhteys eri operaattoreiden puhelinverkkoihin puheluita ja SMS-viestejä varten.

Langattoman verkon asennus ulkotiloihin

Webhotelli

Tarjoamme räätälöitävää webhotellipakettia kotisivuillesi ja sähköpostillesi. Kun sivustosi kasvaa ajan mittaan, esimerkiksi levytilaa voidaan lisätä lennossa.

  • Oma verkkotunnus
  • Kattava DNS-hallinta, joka mahdollistaa mm. Google Apps ja Microsoft Office 365 -palveluiden käytön sekä pääsyn sivustolle myös ilman www. -alkuosaa
  • Operaattorivapaa SMTP-palvelin sähköpostien lähetykseen eri operaattoreiden verkoista
  • Backup MX -sähköpostipalvelin, jonka avulla vikatilanteissa sähköpostit ohjautuvat toiselle palvelimelle, eikä yhtään viestiä jää saapumatta
  • Kaikki liikenne on mahdollista suojata. Jaetun allekirjoitetun varmenteen avulla mm. Outlook ei näytä virheviestiä käynnistyessä, kun käytetään suojattua yhteyttä. Myös omia varmenteita voi käyttää
  • Usean verkkotunnuksen tuki mahdollistaa mm. kahden eri kieliversion ylläpitämisen eri verkkotunnuksissa
  • Tietokanta- ja ohjelmointituki